Inspirerende rondleiding voor bloggers en vloggers

Ons kikkerlandje heeft ontzettend veel te bieden op het gebied van fashion en food. En is ontzettend leuk om te leren kennen door de ogen van andere hotspotters. Als blogger of vlogger ben je vaak op zoek naar de leukste pareltjes in de stad, zodat jij jouw publiek kunt inspireren. En laten we nu net bezig zijn om voor jou stad en land af te zoeken om de leukste hotspots te vinden zodat we die samen kunnen gaan bezoeken. Lijkt het jou ook leuk om samen met mij de stad door de ogen van locals te leren kennen? Lees dan snel verder hoe je kunt deelnemen aan de rondleiding voor bloggers en vloggers. 

In februari en maart begon in Amersfoort de aftrap van de eerste inspirerende rondleidingen voor bloggers en vloggers. Met een doel voor ogen: Om de stad te ontdekken op het gebied van winkelen, unieke horecagelegenheden en dat allemaal in een hele mooie historische, maar hippe omgeving. 

City Tour Amersfoort

Maar daar blijft het niet bij. Naast Amersfoort zijn er heel veel steden in Nederland die ontzettend leuk zijn om onontdekt te blijven. Daarom willen we graag met jou aan de slag gaan om samen inspirerende bedrijven in een ongedwongen en gezellige omgeving te bezoeken. Door het organiseren van deze gratis City Tours hopen we voor jullie, de deelnemende bedrijven en de stad zelf een groter bereik te kunnen creëren zowel online als offline. Het idee is dan ook dat we elkaar versterken door onze krachten te bundelen zodat we samen anderen kunnen gaan inspireren.

City Tour Amersfoort

Vergroot door deelname aan City Tour jouw eigen netwerk door te netwerken met andere bloggers, vloggers en bedrijven binnen jouw niche markt. Leer daarnaast steden op een andere manier kennen en help (lokale) bedrijven met het delen van hun filosofie onder jouw netwerk.

Zou jij het ook leuk vinden om uitgenodigd te worden voor een gratis inspirerende City Tour, heb jij tips voor ons qua deelnemende bloggers, vloggers of bedrijven of iets heel anders dat je kwijt wil?

Benieuwd naar eerdere ervaringen? Lees dan hier het verhaal van City Tour Amersfoort deelnemers Vyella, Roëll, GraceSenja en Stéphanie.

One Comment Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *