5x toffe Instagram accounts met een vegan tintje!
Bewuste levensstijl,  Veganisme

5x toffe Instagram accounts met een vegan tintje!

Als je op Instagram gaat zoeken naar toffe accounts met een vegan tintje, dan kom je er al snel een aantal tegen. Sommige accounts delen tips over vegan producten, anderen over een bewuste levensstijl of met lekkere vegan recepten. De Instagram accounts die ik met liefde volg lees je hieronder. 

5x toffe Instagram accounts met een vegan tintje!

1. Denise Roobol

Denis Roobol is een vegan merk uit Rotterdam. Ik word zo hebberig van alle tassen die ze verkopen. De vegan tassen zijn heel stylish en minimalistisch. Ooit ga ik hier een velvet tasje, matching clutch en hippe backpacks scoren. Maar nu eerst even sparen.

2. Alisson Simmonds

Alisson ken ik via Instagram en haar foto’s maken mij altijd vrolijk. Naast blogger, is Alisson net mamma geworden en al best lang bezig met een bewuste levensstijl. Ze geeft hele goede tips. En ik lees zowel haar oprechte Instagram posts als haar blog erg graag. Als je meer wil weten over fair fashion, vegan producten en een vegan levensstijl dan wil je haar echt volgen! Ze geeft overigens ook een heel goed beeld wat het moederschap met je doet. Zowel fysiek als mentaal.

3. Huh is this vegan?

Dit account volg ik nog niet zo lang, maar is zo ontzettend fijn om te volgen. Floortje neemt je mee in de wereld van vegan producten die je gewoon in de supermarkt kunt kopen. Haar Instagram profiel is heel overzichtelijk en ze houdt ook bij welke producten er nieuw in de schappen liggen. Zo wist ik door haar dat er een nieuwe vegan Tony Chocolonely aan zit te komen.

4. By Kaar

Karen is blogger, stewardess en woont in Den Haag. Ik volg haar vanwege de fijne gezonde vegan recepten en vegan hotspots. Ze maakt hele mooie foto’s en ik krijg altijd een heel fijn gevoel als ik haar posts lees. Waar je haar aan herkent? Ik zie vaak heerlijke fruitbowls op mijn feed voorbij komen. Sowieso food porn!

5. Merel Wildschut

Merel is een van de oprichtsters van de blog De Groene Meisjes. De eerste keer dat ik met een vegan lifestyle in aanraking kwam, was eigenlijk door het lezen van haar blog. Merel is een vrolijke vrouw die haar liefde voor vegan eten met ons deelt. Haar blogs lezen heerlijk weg en haar foto’s zijn heel kleurrijk. Zoek je inspiratie voor een mooi en lekker recept? Dan moet je zeker een kijkje nemen op haar blog.

Ken jij nog andere accounts die ik echt moet volgen? Deel het hieronder. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: