Contact Buttercup Sisters

Contact

De vega(n) lifestyle en persoonlijke groei blog Buttercup Sisters bestaat sinds juni 2015 en is uitgegroeid tot een platform dat inspiratie biedt op verschillende vlakken. Zo kun je er blogs vinden over uiteenlopende onderwerpen zoals product reviews, mindfulness, persoonlijke updates en recepturen.

Evelyne wil je met makkelijke recepten inspireren en laten zien dat je in een handomdraai een lekker vega(n) gerecht op tafel kunt zetten. Ze vindt een gebalanceerde lifestyle belangrijk (A cake in each hand is a balanced diet, right?!) en staat voor persoonlijke ontwikkeling.

Statistieken en overige gegevens

Momenteel bezoeken er maandelijks ongeveer 1400 unieke bezoekers het blog voor inspiratie en dit aantal blijft groeien! (Gegevens – 1 december 2017)

INSTAGRAM > 360 volgers
FACEBOOK > 575 vind ik leuks

Je vindt Buttercup Sisters (onderdeel van TravelGloss) onder KVK-nummer: 67984835

Eerdere samenwerkingen

Citymarketing Amersfoort | Instagram Takeover – Fotografie 
Beinfluenced | Interview
Roanna Fotografie | Loveshoot
Kus uit Amersfoort | Diverse gastartikelen
We are Travellers | Diverse gastartikelen
Louanna.nl | Interview

Jouw product of bedrijf onder de aandacht brengen?

Zou je willen samenwerken met Buttercup Sisters, dan zijn er een aantal mogelijkheden om jouw product of bedrijf via Buttercup Sisters te promoten. Dit kan zijn in de vorm van een advertentie op de website, het organiseren van een winactie of een artikel in opdracht. Daarnaast staat Evelyne zeker open voor andere ideeën die je aandraagt!

Neem nu contact met mij op!

Heb je een vraag, opmerking of wil je iets anders met mij delen? Mail dan naar info@buttercupsisters.nl of vul onderstaand contactformulier in.