Fruitsalade recept
Bewuste levensstijl,  Food,  Veganisme,  Veganistische recepten,  Vegetarische recepten

Gezonde fruitsalade

Ik vind niks lekkerder dan vers fruit. Bijna al het fruit vind ik lekker. Al moet ik zeggen dat een van mijn favoriete fruitsoorten toch echt aardbeien zijn. Ik bewaar er bakjes van in de vriezer, zodat ik er een lekkere smoothie van kan maken of ze kan gebruiken voor een heerlijke fruitsalade. Van dit fruitsalade recept word ik trouwens sowieso heel erg blij, omdat de kleur van het beeld afspat. En je lichaam wordt er ook gelukkig van, want deze fruitsalade zit bomvol vitamines die je sterk en gezond houden!

Fruitsalade

Porties: 4 – Bereidingstijd: 10 min.
Voedingswaarden per portie: 193,3 kcal – 40,8 gram koolhydraten – 0,5 gram vetten – 2,8 gram eiwitten

Ingrediënten

  • 500 gram aardbeien
  • 2 vijgen
  • 2 bananen
  • 150 gram blauwe bessen
  • 1 mango
  • 2 appels

Zo maak je het..

  1. Snijd al het fruit in partjes of schijfjes
  2. Hussel het bij elkaar
  3. Enjoy!

Heb jij dit recept voor fruitsalade gemaakt?

Ik ben benieuwd wat je er van vond! Laat je het hieronder even weten of tag je mij in je foto op Instagram of Facebook met de hashtag #buttercupbakers?

Probeer ook eens de andere recepten..
Romige Mexicaanse guacamole ❤︎
Heerlijke Mexicaanse vegetarische burrito ❤︎
5x Gezonde veganistische tussendoortjes  ❤︎

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: