doelen 2017
Bewuste levensstijl,  Persoonlijk

Mijn persoonlijke ontwikkelingsdoelen voor 2017

Het duurde even voordat ik alles op een rijtje had gezet, maar hier is dan eindelijk de blog over mijn doelen voor dit jaar. Het schijnt namelijk dat als je je doelen opschrijft en hier regelmatig naar terugkijkt je meer gemotiveerd bent om de doelen ook echt na te streven. It’s worth a shot right? Lees gauw verder als je benieuwd bent naar welke persoonlijke ontwikkelingsdoelen ik heb opgesteld voor 2017.

Social

Vloggen voor TravelGloss
Pfoee..Ik doe hier al maanden een beetje geheimzinnig over, maar ik ga het dan toch eindelijk met jullie delen. Achter de schermen heb ik hard gewerkt aan een nieuw concept. Ik ga namelijk een vlog kanaal starten op Youtube over gezond, fit, comfortabel en betaalbaar reizen! Jaja.. En oef dat vind ik stiekem wel een beetje spannend.

Nadat ik twee jaar geleden een hele mooie tijd heb beleefd bij mijn lokale TV-zender, ik een tijdje heb gevlogd in Finland tijdens mijn minor abroad, ik een hele mooie camera heb gekocht, er een logo is ontworpen en een standaard intro is gemaakt, is het nu toch echt zo ver! Mijn vlog kanaal is up and running. Binnenkort zal mijn eerste video online komen. Subscribe dus alvast om niks te missen. Ik ben zo benieuwd wat jullie ervan vinden. Alle feedback is natuurlijk welkom!

Dagelijks posten op Instagram 
Ik vind het super leuk om foto’s en video’s met jullie te delen al doe ik dat eigenlijk best vaak bij ‘mijn verhaal’ op Instagram. Mijn doel voor 2017 is dan ook om elke dag een foto op mijn timeline te plaatsen.

Evenementen organiseren
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan drie evenementen. We gaan namelijk andere bloggers en vloggers rondleiden door Amersfoort. Dit gaan we doen aan de hand van een rondleiding door het oude centrum en door langs onze favoriete winkels te gaan.

In de toekomst willen we dit verder gaan uitbreiden, zodat we ook jullie kunnen inspireren om de stad Amersfoort te gaan ontdekken.

Travel

Nederland verkennen
Ik vind Nederland echt een super fijn land. Maar als ik eerlijk ben, kom ik veel te weinig buiten de stad waar ik woon. Daarom zou ik super graag de rest van Nederland willen ontdekken. In mijn bloggernetwerk had ik daarom gevraagd wie het leuk zou vinden om mij rond te leiden in hun eigen stad. Gelukkig waren de reacties overweldigend. Binnenkort zal ik dan ook op pad gaan en zien hoe mooi Weesp, Zeist, Rotterdam, Groningen en Amsterdam zijn. Lijkt jou ook leuk om jouw stad terug te zien in een vlog? Laat dan hieronder weten welke stad ik echt een keer moet bezoeken.

Europa ontdekken
Wat is Europa toch eigenlijk groot he? Er zijn nog zoveel landen waar ik een keertje heen zou willen. In februari ga ik op citytrip naar Rome. Die stond stiekem al heel lang op mijn verlanglijstje. Graag zou ik ook nog een keer naar Londen gaan, want daar woont een hele goede vriendin van mij. En wellicht zou ik dit jaar ook een rondreis willen doen door Duitsland en Spanje. Lijkt mij zo tof om ook meer in het buitenland te reizen en daarnaast vrienden op te kunnen zoeken.

Reis naar Nieuw-Zeeland
Deze heeft even wat uitleg nodig.. Een van mijn beste vriendinnen uit Nieuw-Zeeland is net ten huwelijk gevraagd. Ik zou haar bruiloft echt voor geen goud willen missen. Het lijkt mij zo ontzettend speciaal om daar bij te mogen zijn. Daarom heb ik mij voorgenomen om meer te gaan sparen, want een ticket daarheen is echt niet goedkoop, haha!

Inside and Out

Balans & time-management
Ik zou zo graag wat meer balans willen vinden in mijn leven in 2017. Ik heb vaak super veel leuke ideeën, maar door beperkte time management skills weet ik vaak niet hoeveel tijd er in gaat zitten. En daarom doe ik vaak te veel tegelijk. Anyway in 2017 heb ik mij daarom als doel voorgenomen dat ik meer ga focussen op het vinden van balans tussen druk zijn en rust hebben. Gelukkig heb ik een vriend die zo nu en dan de rust bewaakt.

Personal

Diploma halen
Waarschijnlijk zal ik rond de zomervakantie klaar zijn met mijn scriptie voor mijn opleiding International Communication and Media (specialisatie Marketing). Ik ben zo benieuwd hoe ik mij dan zal voelen. Als ik er nu aan denk voelt het zo gek om dan ‘echt’ klaar te zijn met studeren. Ik heb namelijk besloten om hierna niet verder te gaan studeren. Ik weet namelijk niet precies wat ik dan zou willen gaan studeren en ik hoop fulltime te kunnen besteden aan het gene waar ik blij van word: bloggen en vloggen. Wat denken jullie, is dit een goede keuze?

Heb jij ook doelen voor 2017? Ik ben benieuwd! Laat het hieronder weten. Liefs, Evelyne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: