Mijn favoriete veganistische guilty pleasures
Bewuste levensstijl,  Food,  Veganisme

Mijn favoriete veganistische guilty pleasures

Als je eens wist hoe graag ik zondig met deze veganistische lekkernijen… Ben je benieuwd of ik nog lekkers in de supermarkt kan vinden, ondanks een veganistisch dieet? Ik geef jou een kijkje in mijn top vijf veganistische guilty pleasures.

Veganistische guilty pleasures

Iedereen heeft wel eens moment dat je zin hebt in iets lekkers, maar als je eenmaal voor dat schap in de supermarkt staat dan moet je zoeken naar een spelt in een hooiberg. Het grootste deel zit namelijk bomvol met dierlijke producten. Dat is jammer, maar gelukkig zijn er ook een aantal veganistische guilty pleasures waar je mij midden in de nacht voor wakker kunt maken. En jou misschien ook wel?!

1. Time Out Robuuste Koeken (chocolade en chocolade met hazelnoot)

O, man… Deze koekjes.. Ik leerde ze voor het eerst een paar jaar geleden kennen. Een vegan vriendinnetje vertelde mij dat deze lekkere knapperige koekjes met chocolade of die met chocolade en hazelnoot veganproof zijn. Sindsdien zijn dit toch wel echt mijn favoriete vegantische guilty pleasures.

2.POM-BÄR chips

Wie kent de Pombeertjes (ja, zo spreek ik het uit) niet uit z’n jeugd? Ik groeide praktisch met deze chipjes op en kan er nog steeds mijn handen niet vanaf houden. En als die zak open gaat, dan gaat ‘ie ook leeg!

3. Oreo’s

Als ik een keer een taartje of toetje wil maken, dan grijp ik al snel naar de Oreo. Super makkelijk om te verkruimelen en de smaak is zeker goed! Overigens zijn niet alle Oreo’s vegan, maar je kan je uitleven op de Oreo Thins chocolate, Oreo Thins Vanille en de original!

4. Pecan kokos Tony Chocolonely

Een perfecte combinatie van pecannoten, kokos en pure chocolade. Wat is er nog goddelijker dan dit? En ook nog eens een heel fair(trade) en fijn merk om te kopen.

5. Verkade extra puur

Ben je gek op pure chocolade, zoals ik, dan zit je goed met de extra pure chocolade reep van Verkade. Man, die is lekker!

Wist jij van al deze tussendoortjes dat ze veganistisch zijn?

Ik ben benieuwd wat je van deze tussendoortjes vind! Laat je het hieronder even weten? Zou ik leuk vinden!

Of je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan
Gezonde fruitsalade ❤︎
5x Gezonde veganistische tussendoortjes ❤︎
Veganistische citroen-kokos cake ❤︎

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: