Evelyne de Jong van Buttercup Sisters
Bewuste levensstijl,  Persoonlijk

Monday Mail – Zo zag mijn oktober er uit

Het is al weer even geleden dat ik een persoonlijke update schreef. Ik vind het super leuk om je mee te nemen in mijn dagelijks leventje en daarom blik ik vandaag even terug op oktober in de nieuwe rubriek: ‘Monday Mail’. Lees je mee?

Hi oktober!

Dus.. Waar zal ik eens beginnen. Mijn agenda ligt voor me en ik blader eventjes door de weken heen. Het begin van oktober begon minder fijn. Ik had een hele heftige griep en stak iedereen bij mij thuis aan (well done, Evelyne)!

Ik heb echt een hekel aan de griep, want als ik eenmaal ziek ben, dan ben ik ook echt goed ziek. Gelukkig heb ik er eigenlijk haast nooit last van. Voor mij zat er deze keer ook een groot voordeel aan het griepje, want ook al was ik ziek, ik merkte wel dat ik even toe was aan rust. Ik heb een paar dagen niks anders gedaan dan in bed liggen, Netflix kijken en slapen. En dat deed me goed joh!

You can’t fail

Toen ik eenmaal beter was, zag ik een oproep voorbij komen op Facebook voor een Mastermind groep in Utrecht. Voor wie het niet kent.. Ik omschrijf Mastermind als een initiatief waarbij een aantal mensen bij elkaar komen om elkaar naar een hoger niveau te tillen. Dit kan zijn op persoonlijk of zakelijk vlak. Door elkaar uit te dagen en bij vraagstukken te helpen. Het is een commitment die je samen met elkaar aangaat voor langer termijn. Eerlijk gezegd.. Ik vond het echt doodeng om erheen te gaan. Omdat ik nog niemand kende en ik het spannend vind om meer over mezelf te vertellen.

En ja, dat resulteerde tijdens de Mastermind sessie in vlekken in mijn gezicht, klamme handjes en het niet uit mijn woorden kunnen komen. Het voelde ontzettend ongemakkelijk toen alle ogen op mij gericht waren en ik was opgelucht toen het klaar was. Maar nu ben ik zo blij dat ik het heb gedaan. Wat eerst aanvoelde als een moment waarop ik had gefaald tegenover mezelf, veranderde uiteindelijk in een hele bijzondere ervaring. Ik heb zoveel mooie en inspirerende vrouwen op die avond mogen ontmoeten. Plus: ik kan nu zeggen dat ik trots op mezelf ben dat ik iets dat ik zo eng vond, toch gewoon heb gedaan.

Secret project #exciting

Deze maand ben ik ook druk geweest met een heel tof project. Ik ga namelijk een food styling en food fotografie workshop geven met Helen van de Gooische Fotoschool. En man… Hier heb ik onwijs veel zin in! Ik ben al weken bezig met de voorbereidingen. Zo heb ik meerdere locaties bekeken, een planning gemaakt met wat we willen gaan vertellen en laten zien en hippe props ingekocht (vintage bordjes, goud bestek en veel meer!). Toen ik vandaag de perfecte locatie vond met de perfecte sfeer maakte ik dansje van vreugde. Binnenkort zal ik je meer vertellen over de workshop!

Hoogsensitief?!

De afgelopen tijd heb ik meerdere mensen in mijn omgeving vertelt dat ik hoogsensitief ben. Het is iets waar ik pas sinds kort achter ben gekomen. De komende weken ga ik brainstormen over wat ik hierover wil vertellen. Ik heb heel veel ideeën.. Zo wil ik je een kijkje geven in hoe het is om hoogsensitief te zijn en laten zien wat dat met mij en mijn omgeving doet. Zowel de positieve als de dingen waarmee ik dagelijks struggle.

Ahh, ik ben zo benieuwd of jij ook meer zou willen weten over food styling en food fotografie? Ennuh… ben jij bekent met hoogsensitiviteit? Let me know! Liefs, Evelyne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: