Evelyne de Jong van Buttercup Sisters

Over

OVER BUTTERCUP SISTERS
Buttercup Sisters is hét platform voor foodies en persoonlijke groei. Op het blog deel ik inspiratie op het gebied van gezonde en makkelijke vegetarische en veganistische recepten met voedingswaarden (en natuurlijk hoort daar af en toe ook een minder gezond recept bij voor de afwisseling – the key is balance). Ook geef ik je een kijkje in mijn leven en tips die je kunnen helpen  bij persoonlijke groei. 

In 2015 ontstond het blog als een impulsief idee aan de eettafel van mijn zus Lisette en zwager Marcel. We zochten en manier waarop we onze vrienden en familie konden inspireren. Nu twee jaar later schrijf ik nog steeds met veel plezier artikelen om jou te inspireren. Buttercup Sisters is uitgegroeid tot een fijn platform waarop jij aan de gang kunt gaan met recepten, ik jou meeneem in mijn struggles naar een vegan lifestyle en jou laat zien hoe fijn het is om je van binnen- en buiten gelukkig te voelen.

BEZOEKERS
De doelgroep bestaat uit voornamelijk vrouwen tussen de 18 en 35 jaar die graag weten wat ze eten. Ze houden van pure (geen zakjes of pakjes) recepten met voedingswaarden en zijn bezig om een gezonde lifestyle te onderhouden. Het blog bestaat nu twee jaar en in die tijd is het flink gegroeid. Maandelijks komen er op dit moment 400 unieke bezoekers langs en in het afgelopen jaar hebben er al meer dan 92.000 bezoekers de website geraadpleegd voor inspiratie.

TEAM BUTTERCUP SISTERS

Evelyne | Owner & Blogger

Ik ben gek op schrijven, eten, recepten maken, Social Media en reizen. Dit is ook terug te vinden in mijn studiekeuze. Ik zit momenteel in het laatste jaar van de studie International Communication and Media – specialisatie (content) marketing – aan de Hogeschool Utrecht en hoop na mijn studie mijn blogs verder uit te breiden. Ik word gelukkig van ondernemen, een kopje thee, nieuwe dingen ontdekken en creatief bezig zijn. Zo struin ik dagelijks Pinterest, Facebook, Instagram en Youtube af op zoek naar fijne producten om recepten mee te maken, toffe hotspots en nieuwe landen om te bezoeken. Ik deel graag wat ik tegenkom met jou hier op Buttercup Sisters, maar ook op TravelGloss.

Naast Buttercup Sisters heb ik sinds kort namelijk ook een reisplatform (TravelGloss) waar ik inspiratie deel op het gebied van fit en budget reizen, help ik bedrijven op social media, schrijf ik op aanvraag artikelen en schrijf ik gastblogs voor Kus uit Amersfoort. Mocht ik jou kunnen helpen bij jouw content marketing strategie, laat het mij dan weten! Je kunt mij als je wil toevoegen op Facebook en LinkedIn. Je mag me natuurlijk ook een mailtje sturen – info@buttercupsisters.nl

Je vindt Buttercup Sisters (onderdeel van TravelGloss) onder KVK-nummer: 67984835